Over

Mijn naam is Hugo Pronk.

Ik heb vele ervaringen in de techniek zowel voor de automotive als de landbouw. Ook in het bouwen van machines. Laswerkzaamheden in de eigen werkplaats als op locatie. Ook het onderhoud van machines kan bij ons in de werkplaats als op locatie gezien onze servicebus voorzien is van alle moderne apparatuur. Ook op het gebied van timmerwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres, onze moderne werkplaats is voorzien van diverse machines om mooie producten voor de klant te kunnen maken.
Voor de verzorging van tuin onderhoud en boomverzorging staan wij ook voor u klaar en kunnen desgewenst door een versnippercombinatie de restproducten voor u recyclen. Wij beschikken ook over een rupskraan van 4000 kg en deze is voorzien van een sorteerknijper, kantelbak, maaikorf, palletvorken, ribtand en diversen bakken.
Onze specialiteit ligt hem in de kracht dat wij beschikken over de kennis op diversen vakgebieden en hierdoor een breed scala aan werkzaamheden voor de klant kunnen doen, hierdoor kunnen wij de klant ontzorgen en betekent dat de klant in de meeste gevallen een contactpersoon heeft. Ook ligt de kracht in de samenwerking met diversen ZZPers die beschikken over de kennis en de machines om een mooi eindproduct voor de klant neer te kunnen zetten.
Heeft u een klus voor mij?
Neem dan gerust contact met mij op op de contact pagina.